• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Güvenilir ve Kaliteli Sultanwar Pvp Server
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dijitalleşen dünyada her konuda olduğu gibi oyun anlayışında da dönüşüm dijital oyunlara yönelik oluyor. Özellikle MMOPRG türü rol yapma oyunları verdiği oynayış keyfi ve kalitesiyle diğer oyun kategorilerinin önünde bulunuyor. Halen dünyanın en fazla oynanan oyunları listesinde MMOPRG türü rol yapma kategorisinden çok sayıda oyun yer alıyor. Bu oyunlar içerisinde de bir kült haline gelmiş ve halen en fazla aktif oyuncu sayısına sahip olan Knight Online geliyor. Knight Online günümüzde hem normal sunucuları hem de pvp serverleri ile bu kategoride ve hatta genel kategoride en fazla oynanan oyunlardan birisidir. Bu yüzden Türkiye’de Knight Online pvp server konusunda oyun tutkunlarına çok fazla alternatif sunuluyor. Bu alternatifler içerisinde de kaliteli sunucu altyapısı ve güvenirliliğiyle Sultanwar öne çıkıyor.

Sultanwar Knight Online Pvp Server

Bir oyun oynanmak istendiğinde elbette ki oyuncular güvenilir, adil ve keyifli bir oynayış keyfini yakalamak ister. Bu yüzden de oyun ve oyun için server seçiminde daha hassas şekilde hareket eder. Bu doğal yaklaşıma istinaden Sultanwar pvp serveri, 15 yıllık oyun sektörü deneyiminden destek alarak, dinamik şekilde yanıt veriyor. Hiçbir oyuncunun ne emeklerinin ne de oyununa yaptığı yatırımlarının boşa gitmemesi ve güvenirliliği konusunda endişe duymaması konusunda güvence sunuyor. Sultanwar’ın hiç kesilmeden devam eden 7 yıllık hizmet süresiyle birlikte asla ama asla kapanmayacağı güvencesi de Türkiye’de en fazla tercih edilen pvp server olmasında doğrudan etkilidir.

Sultanwar Pvp Server Güvenilir Mi?

Sultanwar pvp serverinde oyun tutkunlarına avantaj sağlayacak ve yanı sıra dikkatini cezp edecek çok sayıda özellikle birlikte güvenirliliği ilk sırada yer alıyor. Özellikle Türkiye’de pvp server konusunda en çok tanınan ve en çok tercih edilen bir pvp serverdir. Sunucunun asla kapanmayacağı ve 7/24 kesintisiz olarak ve sorunsuz bir şekilde oynanış sunacağı güvencesi bulunuyor. Bu konuda 7 yıllık kesintisiz faaliyet süresi de somut örneklerden birisini teşkil ediyor. Ayrıca oyun içi satın alımlara istinaden son derece güvenilir ödeme kanalları kullanmaktadır. Bu özellikleriyle her bir Knight Online tutkunun gönül rahatlığıyla katılım gerçekleştirebileceği ve çar gelişimini gerçekleştirebileceği bir pvp server haline gelmektedir. Bunlara ilaveten 7/24 kesintisiz canlı destek servisi de bulunuyor.

Sultanwar Pvp Server Teknik Özellikleri

Ko cuce pvp server seçenekleri arasında dikkat çeken Sultanwar’ın sunucu altyapısı da oldukça güçlüdür. Bug, crash veya bağlantı hatalarıyla karşı karşıya kalınmadan bir oynanış gerçekleştirilmesini sağlıyor. Sultanwar’da tüm oyuncular için;

  • Oyuna 83 level ile başlangıç düzenlemesi,
  • Oyun başlangıcında tüm oyunculara item, aksesuar ve silah hediyeleri,
  • Aylık NP sıralama ve ödülleri,
  • Madencilik, balıkçılık, old takılar, SC ve KC’ler, hepa itemler gibi karakter gelişimini hızlandıran özellikler,
  • TL ve Cash ödülleri bulunan CSW savaşları,

Gibi aktif ve avantajlı özellikler bulunuyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir