• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Teröristlerden Gazze'ye hava saldırısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bir kısmı Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam'a ait Gazze'deki farklı noktalara hava saldırısı düzenlendi.

Can kaybı ya da yaralanma olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Terör ordusundan da hava saldırısına ilişkin bilgi paylaşılmadı. İsrailli yetkililer, daha önce Gazze'den işgal rejimine yangın çıkaran balonlar fırlatılmasını hava saldırılarının gerekçesi olarak duyurmuştu.

Gazze'ye akaryakıt girişini yasakladılar
Terör çetesinin işgal altındaki Filistin topraklarında faaliyetlerini yürüten Hükümet Aktiviteleri Koordinasyon Birimi (COGAT) Başkanı Tümgeneral Kemil Ebu Rukn, yaptığı açıklamada, "israil, şu andan itibaren ikinci bir emre kadar Gazze Şeridi'ne akaryakıt girişini durdurmuştur" ifadelerini kullandı.

Ebu Rukn, kararın Gazze'den işgal rejimine  yakıcı balonların atılmasının sürmesi gerekçesiyle alındığını söyledi.

Terör ordusundan yapılan açıklamada da savaş uçakları, helikopterler ve tanklarla Gazze'deki Hamas Hareketi'ne ait bazı hedeflere saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Açıklamada, Hamas'a ait deniz kuvvetleri merkezi, yer altındaki altyapı (tüneller) ve gözetleme kulelerinin hedef alındığı aktarıldı.

Siyonist Yediot Ahronot gazetesi, dün işgalci çetenin Gazze'ye yakın bölgelerdeki yerleşim yerlerinde 20 yangın çıktığını bildirdi.

Terörist çete, dün abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki Filistinli balıkçıların avlanma mesafesini 15 milden 8 mile düşürmüştü.

Kaynak, AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir