• DOLAR 32.329
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2295.738
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl`de 6 eve giren hırsız yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Valiliği`nden yapılan açıklamada, 27-30 Ocak 2013 tarihlerinde Yenişehir Mahallesi`nde meydana gelen üç ve 29 Ocak 2013 gününde de Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi`nde meydana gelen üç evden hırsızlık olayı olmak üzere toplam altı hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi.

 

Söz konusu 6 hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlıda ele geçirilen ve piyasa değeri yaklaşık 5 bin TL olan ziynet eşyaları, dövizler ve Türk liralarının sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

 

Bingöl`de 12 evde meydana gelen hırsızlık olaylarının faili olduğu belirtilen 14 kişi ile kablo çaldıkları belirtilen 6 kişinin de yakalandığı belirtilen açıklamada,\"Bu şahıslardan adli mercilere sevk edilen 3 şahıs tutuklanarak Bingöl Cezaevi`ne teslim edilmiştir. Olayın şüphelilerinden ele geçirilen ziynet eşyası, döviz ve Türk parası sahiplerine teslim edilmiş olup, ocak ayı içerisinde sahibine teslim edilen malzemelerin piyasa değeri yaklaşık 29 bin TL civarındadır`` denildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir