• DOLAR 32.332
  • EURO 35.079
  • ALTIN 2279.419
  • ...
Şanlıurfa'da bir öğretmen darp edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bozova Atatürk İlkokulu'nda öğretmenlik yapan M.K.A, aracı olduğu bir alacak verecek meselesi yüzünden bir esnaf ve çocukları tarafından demir kütle ve sopalarla darp edildi.

Alınan bilgilere göre bir arkadaşının ev satışından doğan alacak verecek meselesine aracılık yapan M.K.A, Atatürk Caddesi üzerinde kuyumculuk yapan Mehmet Satıcı'nın dükkanına gitti. Burada ödemeyi yapmayacağını söyleyen Satıcı, M.K.A'ya hakaret etmeye başladı.

Yaşanan sözlü tartışmanın ardından işyerinden çıkan öğretmen M.K.A'ya,  Satıcı ve 2 çocuğu, demir kütleyle saldırarak darp etti. Vatandaşların araya girmesine rağmen Satıcı ve çocukları, olayın ardından yeniden bölgeye gelerek M.K.A'ya ikinci kez saldırdı. Yeniden araya giren vatandaşlar, olay yerinden uzaklaştırmasına rağmen Satıcı ve çocukları M.K.A'yı bir daha darp etti.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi'ne giderek darp raporu alan öğretmen M.K.A, Bozova ilçe Emniyet Müdürlüğüne giderek saldırganlarda şikayetçi oldu.

Satıcı ve yakınlarının burada da öğretmen M.K.A'ya sözlü tacizde bulunarak tehdit ettiği, gerginliğin sürdüğü öğrenildi. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir