• DOLAR 32.522
  • EURO 34.804
  • ALTIN 2420.369
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 14 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerden bazı haber başlıkları şöyle:

Çukurova Merhaba: Adana`da Asayiş
Adana`da Mayıs ayında çeşitli suçlardan 4468 kişinin yakalanarak adli mercilere sevk edildiği bildirildi.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; jandarma ve emniyet birimleri tarafından 2011 Mayıs ayı içersinde; kasten adam öldürmeden 12, kasten yaralamadan 1064, taksirle yaralamadan 49, yaralamalı trafik kazasından 600, kişilere karşı diğer suçlardan 915, yağma 11, nitelikli hırsızlık kap-kaç yankesicilikten 8, dolandırıcılıktan 16, terörden 105, askeri firar-bakaya- yoklama kaçağı 378 ve diğer suçlardan olmak üzere toplamda 4468 kişi yakalanarak ilgili mercilere sevk edildi.

Adana Haber Gazetesi: Yüreğir`i Kentsel Dönüşümle Kurtaracağız
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, İlçenin gelişmesi için önceliklerinin kentsel dönüşümü hayata geçirmek ve kent bilincini yerleştirmek olduğunu söyledi.

Sandık Yarışı Bitti Şimdi Birlik Zamanı
Seçim takvimi sona erdi. Adana`dan 14 isim milletvekili olarak meclise girdi. Adanalıların temsil yetkisi verdiği isimlerin partileri ayrı olsa da en büyük ortak özellikleri Adana`nın çıkarları için uğraş vermek zorunda olmaları.

Yardımcı`nın Oyları Buhar Olup Uçtu
Adana`nın bağımsız milletvekili adayı Hakan Bülent Yardımcı ve tüm ailesinin oy kullandığı sandıktan kendisine bir tek oy bile çıkmadı.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir