• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Mardin Valisi Demirtaş, Coronavirus denetimlerine katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığınca 81 valiliğe gönderilen “Covid-19 Tedbirleri Denetimleri” konulu genelge kapsamında, Mardin’de vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerler ile lokanta, kafeterya, pastane gibi iş yerlerinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymanın hayati önemi konusunda esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunarak, rehberlik edici bilgilendirme yapıldı.

Vali Mahmut Demirtaş, İçişleri Bakanlığının talimatıyla güvenlik personeli ve ilgili kurumların personeli tarafından oluşturulan ekiplerin gerçekleştirdiği Covid-19 denetimlerine eşlik etti.

Vali Demirtaş, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulması hususunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerde Vali Mahmut Demirtaş’a; Vali Yardımcısı Coşkun Öztürk, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Uğur Kandemir, İl Emniyet Müdürü Vekili Muhittin İlker Emir, Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Saffet Yavuz, Tarım ve Orman İl Müdürü Menduh Dinler, Valilik İl Yazı İşleri Müdürü Şeyhmus Duran, Halk Sağlık Uzmanı Dr. Sefa Erdem, kamu kurum ve kuruluşların ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri eşlik etti.  (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir