• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Bakansız Geçen 11 Yıl İçin 11 Kurban
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Kooperatif Başkanı Nizayi Göğer, Adana’nın 11 yıldır bakansız olduğunu belirterek, “Şükürler olsun ki, bakanımıza kavuştuk. Bakansız geçirdiğimiz her yıl için bir kurban kestik.” dedi.

Regülatör Köprüsü yakınlarında kooperatifin duraklarındaki program, Kur’an tilaveti ve mevlit okunmasıyla başladı. Kooperatif üyeleriyle birlikte kurban etlerinin dağıtılacağı vatandaşların da bulunduğu programa AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk da katıldı. Dernek Başkanı Göğer, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etmek, bakan hasretiyle geçen 11 yıl için 11 kurban kesmek ve kesilen kurban etlerini fakirlere dağıtarak sevincimizi paylaşmak istedik. Allah kabul buyursun. Bakanımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı; doğası, denizi, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile Adana için büyük bir şanstır. İnşallah bundan sonraki her kabinede Adanalı bir milletvekilimiz yer alır.” şeklinde konuştu.

Duaların edilmesinin ardından, 11 koç 11 kasap tarafından aynı anda kurban edildi. Kesilen kurbanların etleri, kooperatif üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir