• DOLAR 32.421
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2327.379
  • ...
Öğrencisini darp etmekle suçlanan öğretmen suçlamaları kabul etmedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Vakıf İlköğretim Okulunda Teknoloji Tasarım öğretmenliği yapan Abdullah A`nın, 7. sınıf öğrencisi Abidin Kalenderli`yi ders malzemesi getirmediğinden dolayı tahtaya çıkararak arkadaşlarının gözü önünde darp ettiği, darp sonucunda öğrencinin sağ testisini kaybettiği iddia edilmişti.

 

İddiaları yalanlayan Tasarım öğretmeni Abdullah A, öğretmen olduğundan dolayı herhangi bir resmi açıklama yapamayacağını söyleyerek, \"Olayı ben dün duydum. Bu beni çok üzdü. Çünkü ben böyle bir şey yapmadım.Neden yapmadığım bir şeyle beni suçlarlar bilmiyorum. Ben öğrencinin dersine girdikten 5 gün sonra da okuldaydım, bu şekilde hiçbir olay olmadı. Ben izine ayrıldıktan sonra böyle bir olay gelişmiş, ben hiçbir şekilde öğrencimi darp etmedim, şiddet uygulamadım. Bana neden böyle bir iftira atıldığını bilmiyorum.Sadece malzeme getirmeyenleri tahtaya çıkardım, onlara uyarıda bulundum. Hiçbir şekilde darp ve şiddet uygulamadım\" dedi.

 

Öğrencinin sağlık problemine çok üzüldüğünü söyleyen Abdullah A., \"Bana böyle bir iftira atmasına rağmen öğrencinin bu halde olması beni çok üzdü\" dedi
(A. Uğurlu-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir