• DOLAR 32.523
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2420.508
  • ...
SON DAKİKA
2 bin 300 Dolar ile bin Euro kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Konu ile ilgili konuştuğumuz mağdur vatandaş yanlışlıkla yırtık olan pantolonunun arka cebine parayı bıraktığını ve düşürdüğünü söyledi.


\"Belediyede anons yok camilerde ise anons yasak\"
Mağdur Metin İddiğ, birkaç gün önce dükkânına giren hırsızlara ait kamera kayıtlarını İki Nisan Polis Karakoluna götürürken parayı düşürdüğünü belirterek, \"Buraya döndüğümde paranın olmadığını fark ettim Artık nerede düşürmüşüm bilmiyorum. Belediyeye anons için gittim. Belediyede anons olmadığını söylediler. Ulu Cami`ye gittim. Orada da anonsların yasaklandığını söylediler. Dolayısıyla böyle bir mağduriyetimiz var\" dedi.


\"Hasta olan akrabaların için parayı yanıma almıştım\"
Yüzüncü Yıl İş Merkezinde bulunan iş yeri ile İki Nisan Polis Merkezi arasında kaybettiği parasını bulanların hak namına kendilerine ulaştırmasını isteyen İddiğ, \"Paraları farklı hastanelerde yatan akrabalarım için almıştım yanıma. Bulanların Allah rızası için Yüzüncü yıl iş merkezi B Blok No:13 teki iş yerine ya da 0536.887.64.77 nolu telefon numaramdan bana ulaşabilirler. Bu hastalarımın parasıdır\" diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir