• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
HÜDA PAR Van İl Teşkilatı Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - İlke Haber Ajansı muhabirine bilgi veren HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın, teşkilatın kuruluş aşamasını ve gelinen nokta ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.


Hür Dava Partisinin taraflarına vermiş olduğu yetki belgesine istinaden kendilerinin de Van Valiliğine merkez teşkilatlarını kurmak üzere başvurduklarını belirten HÜDA PAR Van il Başkanı Rasim Saygın, "Bugün itibarıyla aldığımız `alındı belgesiyle` resmi olarak teşkilatımızı kurmuş olduk. 7 kişilik bir kurucular kurulu listemizi hazırlamıştık. Bu arkadaşlarımızla birlikte başvurumuzu yaptık. Bugün itibarıyla dediğimiz gibi resmi olarak teşkilatımızı kurmuş olduk. Şu aşama da daha çok partimizin bulunmuş olduğu il itibarıyla merkez bir teşkilatlanma için öncelikle bir yer problemimiz vardı, onu çözdük. Şu anda yer için gerekli tefrişatı yapmaya çalışıyoruz, ondan sonra hızlı bir şekilde Van siyaseti ve Türkiye siyasetinde yer almaya ve halkımıza hizmet etmeye başlayacağız. Partimiz İnşallah tüm halkımıza hayırlı olur" dedi.


Haklı taleplerin arkasında duracağız
Siyasi arenada yapacakları çalışmalarla ilgili konuşan Saygın, sözlerini şu şekilde sürdürdü; "Gerçeklikten uzak bir takım idealler peşinde koşmayacağız. Tamamen gerçekçi olacağız. Var olan sorunlarla yüzleşeceğiz. Sorunları geçici olarak erteleyip geçici çözümler üretmek yerine, bu sıkıntı ve sorunları kurumsallaştırıp çözümler üretecek ve kalıcı çözümler getirmek amacında ve gayretinde olacağız. Siyasi anlayışımız tamamen yapıcı bir anlayış olacaktır. Hakkın, haklının yanında yer alacağız. Haklı taleplerin arkasında duracağız. Bunlarla ilgili olarak yapabilecek başka şeyler varsa bunlara ilişkin çözüm önerilerimizi sunacağız. Varsa yanlışlıklar bunları dile getireceğiz. Programımızda çok ayrıntılı bir şekilde amaçlarımız ve hedeflerimiz yapabileceklerimiz konusunda ayrıntılı bir şekilde bir program hazırladık. Bu programımızın Türkiye siyasetine girmesi ve yer bulması açısından dik durup bu programımızı uygulamaya çalışacağız. Fakat hiçbir zaman toplumumuzun gerçeklerinden uzak durmayacağız. Yapıcı bir siyasetle aktif olarak siyasi alanda özellikle Van`ımız için bizleri göreceksiniz."


"Teşkilat binası yakında açılacak"
Önümüzdeki günlerde açılacak olan teşkilat binası hakkında bilgi veren Başkan Saygın, "Yerimiz Van merkezde Beşyol olarak tabir edilen Setaş Akaylar İş Merkezinin 6. katını tamamını kiralamış durumdayız. Dediğimiz gibi teşrifatını yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı tamamlayıp aktif bir şekilde hizmete sokmuş olacağız" diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir