• DOLAR 32.5
  • EURO 34.615
  • ALTIN 2478.86
  • ...
Adıyaman il genelinde eş zamanlı Coronavirus denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığının talimatıyla başta kolluk kuvvetleri olmak üzere, Adıyaman’daki ilgili kamu kurum ve kuruluşların personeli tarafından oluşturulan ekipler, maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Tedbirler kapsamında Adıyaman Vali Vekili Bedir Deveci, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’le birlikte Adıyaman il merkezinde vatandaşların ve esnafın yoğun olduğu bulvar ve tarihi oturakçılar pazarını gezerek vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda uyardı.

Adıyaman Valiliği koordinasyonunda Adıyaman il merkezinde; iş yerleri, AVM’ler, semt pazarı, parklar, nikah salonları, lokanta, cafe, kahvehane, internet cafeler, toplu ulaşım araçları gibi birçok nokta her iş kolundan uzmanların bulunduğu 175 ekip ve 550 personelle denetlendi.

Yapılan denetimlerde, Covid-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir