• DOLAR 32.569
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2433.933
  • ...
Bitlis'te bugüne kadar en kapsamlı Covid-19 denetimi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Vali Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirilen denetimlerde, vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgilendirildi.

Vali Çağatay ve beraberindekiler, Türkiye genelinde yapılan "Sağlık için hepimiz için" denetimleri kapsamında Tatvan'da bulunan ve insanları yoğun kullandığı bir AVM'de bulunan iş yerlerini ziyaret ederek, Coronavirus'e karşı alınacak tedbirlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Vali Çağatay, Türkiye'nin bütün illerinde aynı ayda yapılan denetimlerin Bitlis ve ilçelerinde de yapıldığını belirterek, "Tatvan'da bir alışveriş merkezindeyiz. Bütün dünyanın yaşamakta olduğu Covid-19 süreci ne yazık ki Türkiye'de de devam ediyor. Ne yazık ki Bitlis'te etkileniyor. İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda valiler, vali yardımcıları, kaymakamlar, belediye başkanları, emniyet müdürleri, Jandarma komutanları ve bunlara bağlı bütün personelimiz Covid-19'la mücadele kapsamında temel prensipler olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını vatandaşlarımıza rehberlik etmek amacıyla denetliyorlar.  Çok daha sağlıklı günlerde Bitlis ve Tatvan'ı görmek amacıyla kurallara uyulması konusunda rehberliğimizi yapıyoruz. İnşallah bu süreç kısa zamanda atlatılır. Bunu atlatmanın yolu belli kurallara uyacağız. Kurallarımız belli maske, mesafe ve temizlik. İnşallah çok daha sağlıklı günlerde arkadaşlarımızı ziyaret etme şansı bulacağız" dedi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yapılan denetimlere Vali Oktay Çağatay, Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir, İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ve Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Kubilay Taşkın katıldı. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir