• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
Fabrikadaki patlamanın ayrıntıları belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçenin Küsget Sanayi Mahallesi’nde bulunan bir demir fabrikasında demir parçalara kaynak yapmak için kullanılan oksijen tüpü sıkışınca patladı. Çalışma sırasındaki patlamanın etkisiyle iş yerinde çalışan Suriyeli Kerim, Abdurrahman, Ali Neccar, Abdul Muhsin ve Hüseyin Çınaroğlu yaralandı.

Patlama sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Fabrikada büyük hasar oluşurken patlama esnasında birçok makine ile fabrika içindeki ve dışındaki bazı araçlarda da maddi hasar oluştu.

Patlamada yaralanan 5 kişi ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Patlama sonrası polis, çevrede güvenlik önlemi alarak bölgeye girişleri yasakladı. İtfaiye ekipleri ise fabrikada soğutma çalışması yaparak inceleme yaptı.

Patlamanın ardından Şehitkamil İlçe Kaymakamı Ömer Kalaylı, fabrikaya gelerek çalışma esnasında meydana gelen patlama ile ilgili incelemelerde bulunarak olayla ilgili bilgiler aldı.(İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir