• DOLAR 32.324
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2295.944
  • ...
​Gaziantep'te fabrikadaki patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İlçenin Küsget Sanayi Mahallesi’nde bulunan demir fabrikasında demir parçalara kaynak yapmak için kullanılan oksijen tüpü, henüz bilinmeyen bir nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Çalışma sırasındaki patlamanın etkisiyle iş yerinde çalışan 2’si 5 kişi yaralandı.

Patlama sesini duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Patlama sonrası polis, çevrede güvenlik önlemi alarak bölgeye girişleri yasakladı. İtfaiye ekipleri ise fabrikada soğutma çalışması yaptı.

 

Büyük hasarın oluştuğu fabrikadaki patlama ile ilgili Vali Davut Gül de sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Vali Gül, “Gaziantep Küçük Sanayi Sitesinde oksijen tüpünün patlaması sonucunda 5 hemşehrimiz yaralanmıştır.  Adli ve idari soruşturma başlamış olup yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi.

Öte yandan, patlama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Patlamanın meydana geldiği fabrikada bazı malzemelerin metrelerce uzağa fırladığı görüldü. (İLKHA)

 

 

 

 

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir