• DOLAR 32.564
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2431.058
  • ...
Adana Umut Kervanı bin haneye kurban eti ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

 

Yurt içi ve yurt dışında yaptığı hayır çalışmaları ile kamuoyu ve medyada adından sürekli bahsettiren Umut Kervanı, bu yıl da muhtaçların yüzünü güldürmeyi ihmal etmedi.

Umut Kervanı, küresel boyuta ulaşan Covid-19 salgını nedeniyle çalışmalarını sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak gerçekleştirdi. Bayram günlerinde de çalışmalarını sürdüren vakıfın üye ve gönüllüleri, eşit parçalar halinde böldükleri etleri özenle poşetledi.

Kent genelinde oluşturulan ekiplerce, poşetlenen kurban etleri muhtaç hanelere ulaştırılırken Adana Umut Kervanı Başkanı Abidin Serin çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Her sene olduğu gibi bu sene de kurban çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Serin, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere iki alanda çalıştıklarını ifade etti.

“Şehit Yasin ve arkadaşları vakfımızın gönüllüsüydü”

Bir lokma etten ziyade bir parça dahi ekmek bulamayan insanların var olduğunu belirten Serin, Bu hayra vesile olan hayırseverlerimize teşekkür ederken, Yasin Börü’yü de unutmamak gerekir. Şehit Yasin ve arkadaşları da vakfımızın gönüllüsü olarak, ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtıyordu. Kardeşlerimizi rahmetle yâd ederken, yiğitlerimizin davasını sürdüreceğimizi de tekrardan ilan ediyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir