• DOLAR 32.332
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2282.433
  • ...
HÜDA PAR siyasi partilerle video konferans aracılığıyla bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Video konferans yöntemiyle HÜDA PAR; AK Parti, Deva Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Yeniden Refah Partisi ile bayramlaştı.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir’den oluşan heyet, Kurban Bayramı münasebetiyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Nihan Turna ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Hasan Murat Öz ile bayramlaştı.

HÜDA PAR heyeti ardından DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcılarından İdris Şahin, Sanem Oktar ve Ali Rıza Babaoğlan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Mahmut Arıkan ve Bülent Kaya, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcılarından Doğan Bekin ve Ali Yüksel ile MKYK Üyelerinden Abdülkadir Yılmaz ve Enes Mehmet Polat, Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcıları Selçuk Özdağ, Seren Yıldız Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Burçak Başbuğ Erkan’dan oluşan heyetlerle video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, genel olarak yaptığı görüşmelerde siyasi partilere, Türkiye’deki sorunların çözümü noktasında partiler arası ortak akıl arayışının yapılması çağrısında bulundu.

“Sorun ve meseleler, siyasi partiler arası ortak bir arayış içerisinde yapılmalı”

Sorunların çözümü, huzurun, refahın, barışın tesis edilebilmesi ve sorunların üstesinden gelinebilmesi için ortak aklın çok önemli olduğuna vurgu yapan Demir, ortak aklın bulunmasını siyaset kurumunun vazifesi olduğuna dikkat çekti. Partilerin farklı düşünceleri, anlayışları ile programlarının olabileceğini ve bunun da siyaset kurumunun bir güzelliği olduğunu belirten Demir; tüm sorunları, yasama süreçleri, Türkiye’nin önünü açacak veya etkileyecek meselelerin siyasi partiler arası ortak bir arayış içerisinde yapılmasının gerekliliğine vurgu yaptı.

Ayrıca 2012 yılından bu yana Türkiye gündemini yoğun bir şekilde meşgul eden İstanbul Sözleşmesi’nin toplum üzerinde oluşturduğu sorun ve sıkıntılara değinen Demir, 15-20 dakika gibi kısa bir zaman zarfı içerisinde hızlı bir şekilde meclisten geçirilerek yürürlüğe konulduğunu ve tüm Türkiye’yi bağlayıcı hale getiren bu yasanın gereğince tartışılmadığını hatırlattı.

Doğu-Güneydoğu illerindeki pandemi hastanelerinde kapasite yetersiz

Yaklaşık son 5 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirus salgınında Türkiye’nin yürüttüğü mücadeleyi değerlendiren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı İmir ise, özellikle Doğu-Güneydoğu bölgelerinde hizmet veren pandemi hastanelerindeki yetersizlikleri ve meydana gelen sıkıntıları paylaştı.

İmir, normalleşme süreciyle beraber vaka artışı söz konusu olduğunu hatırlatarak bölgede sağlık kurumlarının kapasite yetersizliğinden ötürü salgınla mücadelede ciddi anlamda zorluklar yaşandığını ve bundan dolayı yoğun bakım ünitelerinde yatırılması gereken hastaların acil serviste veya sırada bekletilmek zorunda kalındığını söyledi.

Bayramlaşma merasimi karşılıklı iyi niyet dilekleriyle son buldu. (İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir