• DOLAR 32.578
  • EURO 35.037
  • ALTIN 2426.092
  • ...
​Viranşehir Umut Kervanı, bayram öncesi onlarca yetim çocuğu sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Viranşehir Umut Kervanı, hayırseverlerin yardım ve destekleriyle yetim, muhtaç ve kimsesizlere umut olmaya devam ediyor.

Umut Kervanı yetkilileri tarafından dana önce tespiti yapılan onlarca yetim çocuk, ilçedeki bir mağazaya götürülerek, diledikleri şekilde kıyafet ve ayakkabı aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Viranşehir Umut Kervanı yetkilisi Mehmet Kaya, “Her yıl Kurban Bayramı vesilesiyle Umut Kervanın düzenlemiş olduğu yetim giyindirme projemiz bu yılda devam ettik. Yetim kardeşlerimizi giyindirdik. Bir nebzede olsa yetimlerimizin yüzlerin güldürmeye çalıştık. İnşallah bu projemiz devam edecektir. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve özellikle yetimin kıymetini ve değerini bilen ve giydiren kardeşlerimize Allah razı olsun ve malları bereketli olsun inşallah. Şüphesiz kim yetime değer verirse Allah’ta onlara değer verir ve mallarını bereketlendirir. Burada hayırsever kardeşlerimize bir çağrımız şudur. Bu konuda maddi imkânı iyi olan kardeşlerimiz mallarının bereketlenmesi, kazadan ve beladan muhafaza edebilmek için bir nebzede olsa yetimlerimize sahip çıkalım ki Allah da bize sahip çıksın." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir