• DOLAR 32.585
  • EURO 34.654
  • ALTIN 2528.06
  • ...
Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

14 yaşındaki Medet Akpirinç'e tekerlekli sandalyesini takdim ederek sevindiren Beyoğlu, mahallede yaşayan 50 ihtiyaç sahibi çocuğa da giyim desteğinde bulunarak Kurban Bayramı öncesinde yüzünü güldürdü.

Karacadağ bölgesine bağlı mahallede vatandaşlar tarafından coşku ile karşılanan Beyoğlu, mahalle sakinleriyle sohbet ederek sorun ve taleplerini not aldı ve çözüm için belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

Yakından ilgilendiği Medet Akpirinç'e tekerlekli sandalyesini takdim eden Başkan Beyoğlu'na engelli çocuğun ailesi teşekkür etti.

Gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Beyoğlu, milletin hizmetkarı olarak ilçenin her karışına ulaşmaya devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu, "Bizim misyonumuz gönüller inşa etmek ve ayrım yapmadan milletimizin her ferdine dokunmak, ilçemizin her karışına hizmet götürmek. Bugün de Çiçekliyurt Mahallemizde hemşerilerimizle buluşarak hasret giderdik. Milletimizin yüksek teveccühü bizi mutlu ediyor, şevkimizi artıyor. Kadirşinas halkımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Çiçekliyurt Mahallesi Muhtarı Mehmet Akpirinç ise Beyoğlu'nun göreve başladığı günden beri halkın hizmetinde olduğunu vurgulayarak yapılan hizmetler nedeniyle kendisine teşekkürlerini iletti. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir