• DOLAR 32.423
  • EURO 35.127
  • ALTIN 2327.911
  • ...
Mardin Valisi Demirtaş’ın ilçe ziyaretleri sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlk olarak Kızıltepe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş,  İlçe Kaymakamı Hüseyin Çam ve kamu kurum ve kuruluşların amirleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından ziyaret defterini imzalayan Vali Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Çam’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı ve kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması noktasında beklentilerini aktardı.

Kızıltepe Kaymakamlığını gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Demirtaş, büroları gezerek personeller ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra Kızıltepe Belediyesini ziyaret eden Vali Demirtaş, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hüseyin Çam’dan hali hazırda devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi aldıktan sonra Hanımeli Kadın Merkezinde incelemelerde bulundu.

Vali Demirtaş,  geçtiğimiz günlerde vatandaşların hizmetine sunulan halı desenli sokakta ve üst yapı çalışmalarının sürdürüldüğü Kilise Caddesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Cumhuriyet Meydanını gezen Vali Demirtaş, esnaflarla sohbet edip hayırlı işler diledi. Esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Demirtaş karşılaştığı vatandaşlarla da hasbihal etti.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından, restore edilerek ibadete açılan yaklaşık 800 yıllık tarihi Ulu Camide incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, 4’üncü Hudut Alay Komutanlığını ziyaret etti ve gelişmeler hakkında brifing aldı.

Vali Mahmut Demirtaş, Kızıltepe ilçesindeki ziyaret programı kapsamında Ortadoğu’nun en büyük hububat merkezi olan Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezinde incelemede bulunarak zahireci esnaflarla bir süre sohbet etti.

İlçe girişindeki polis uygulama noktasında görev yapan emniyet personellerinden, çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, görevli polis memurlarına görevlerinde başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir