• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mardin Umut Kervanı muhtaç ailelere bayram şekeri ve kırmızı et yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Kurban Bayramı’na doğru gittiğimiz bu günlerde Mardin Umut Kervanı, yetim ve muhtaçlara umut olmak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında hayırseverlerden 8 adak kurbanını vekalet yoluyla kesen dernek yetkilileri, kırmızı et paketleri şeklinde yetim ve muhtaçlara ulaştırmaya başladı.

 

Bununla beraber yetim ve muhtaçların yüzünü güldürmek için hazırlanan bayram şekeri paketleri de daha önce belirlenen yetim ve muhtaç ailelerini dağıtılmaya başlandı.

Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacak bu çalışmayla Artuklu merkez, Ortaköy ve Kabala mahalleleri ile Yeşilli merkezde yüzü aşkın aileye kırmızı et paketlerinin ve bayram şekeri paketlerinin ulaştırılması hedefleniyor.

Bu arada Kurban Bayramı’nda da vekalet yoluyla kurban kesimi gerçekleştireceklerini belirten yönetim Mardin Umut Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akman, “Kurban Bayramı’nda vekalet yoluyla kurban kesimi yapmak için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vekalet yoluyla kurbanlarını bize veren hayırseverlerin kurban alımlarını da gerçekleştirdik. Kurbanlar vekalet yoluyla kesilip kırmızı et paketlerine dönüştürüldükten sonra dağıtılacak yetim ve muhtaç listelerimizi de güncelledik.” dedi.

Yurtdışında kurban çalışması sürdürdüklerine de değinen Akman, şunları söyledi:

“Kurbanlarını Afrika, Yemen veya Filistin gibi mazlum coğrafyalarda aracılığımızla kesmek isteyen hayırsever kardeşlerimizin kurbanların tedarikini de bitirmek üzereyiz. Umut Kervanının yurtdışı kurban bedelinin 550 TL, Yurt içi kurban bedelinin 1000 TL olduğunu hatırlatırken bir kez daha hayırsever halkımıza aracılığımızla kurbanlarıyla yetim ve muhtaçlara umut olmaları çağrısında bulunuyoruz. İrtibat için 05519460778 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz. Şimdiden kurbanlarımız kabul, bayramımız mübarek olsun diyoruz.” (İLKHA)







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir