• DOLAR 32.329
  • EURO 35.157
  • ALTIN 2306.843
  • ...
SON DAKİKA
Tasarrufla Ev’ den Peşinatsız Ev ve Araba Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tasarrufla ev’den peşinatsız ev ve araba kampanyası imkanları sunmakta olan seçeneklerle yeni ve ikinci el ev ve araba sahibi olabilirsiniz. Size özel ödeme planlarıyla, %0 faiz ve peşinatsız kampanyaya katılmak çok kolay!

%0 Faizsiz ve Peşinatsız Taksit Kampanyası

Hayallerinizdeki evi ya da arabayı almak için yıllardır birikim yapıyor ama hedeflediğiniz alım gücüne ulaşamıyor olabilirsiniz. Türkiye şartlarında bazen sıfır ya da ikinci el araba – ev almak oldukça zorlaşabiliyor. Bunun için yeni kampanya fırsatları sunularak, her alıcının kendi bütçesine göre düzenlenmiş olan taksitleri, peşinatsız, ek masrafsız bir şekilde sunmakta olan seçeneklerle karşınıza çıkıyoruz.

Ev ve araba almak için Tasarrufla ev’den peşinatsız ev ve araba kampanyası imkanlarından yararlanabilir, formu doldurarak anında kampanyaya dahil olabilirsiniz. Birikimlerinizle tatile gidebileceğiniz bu fırsatları değerlendirmenin tam zamanı olabilir.

Birikimlerinizle Tatil Yapma Fırsatı!

Birikimlerinizle tatile gidebileceğiniz bir kampanya sunmakta olan Tasarruf ev’den peşinatsız, vade farksız ve ek masrafsız ödeme planları sunulmaktadır. Peşinat ödemek isteyenlere özel de seçenekler sunmakta olan kampanyalar, yeni ev ve araba sahibi olmak isteyenlere 411 TL’den başlayan taksit fırsatları sunuyor. Dilediğiniz ödeme planını seçerek katılabileceğiniz Tasarrufla ev’den peşinatsız ev ve araba kampanyası, kısa ve uzun dönemde taksitlerinizi ödemenize de imkan veriyor. Hemen arabanızı alabileceğiniz ya da evinize yerleşebileceğiniz son dönemin en yeni kampanyasına katılmak için konut kredisi almanıza ya da birikim yapmanıza gerek kalmadan kampanyaya dahil olabiliyorsunuz.

Tüm Türkiye’de Geçerli Kampanyalar

Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde geçerli olan peşinatsız ödeme sistemleri, evinizi ve arabanızı anında alabileceğiniz ödeme planları hazırlamaktadır. Sizi çok yormadan ve masrafa sokmadan kısa zamanda borcunuzu ödemenizi sağlayan imkanlar sunarak, istediğiniz yerden evinizi alabilirsiniz. Tasarruf ev kampanyalarına katılmak için çekiliş ya da kura gerektirmeden anında alabileceğiniz sıfır ve ikinci el seçeneklerle dilerseniz peşinat vermeden ev ya da araba sahibi olabilirsiniz.

https://www.tasarruflaev.com/

https://www.tasarruflaev.com/pesinatsiz-ev-alma-firsati.php

https://www.tasarruflaev.com/pesinatsiz-araba-alma-firsati.php

İLANDIR

Bu haberler de ilginizi çekebilir