• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ağır hastaların cezaları ertelenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - AK Parti Genel Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Cezaevindeki şartların iyileşmesine karşı çıkanları eleştiren Erdoğan, \"Hasta mahkûmların infazı iyileşinceye kadar ertelenebilecek. Kapalı cezaevlerindeki mahkûmlar 3 ayda bir eşleriyle görüşebilecek 4. Yargı Paketi üzerinde çalışmalar devam edip yeni anayasa Mart sonuna kadar bitecek. Parlamento`dan gerekli desteği alamazsak halka gideriz\" ifadelerini kullandı.

 

Öğretmenlerin Mazeret atamaları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, öğretmenlerle ilgili mazeret atamalarının yaz aylarında yapıldığını hatırlatarak, bu yıl Şubat ayında da sağlık ve eş durumlarına bakılarak mazeret atamaları yapılacağını söyledi.

 

Başbakan Erdoğan, \"Mazeret atamaları Şubat ayında yapılacak, öğleden sonra MEB sitesinden öğretmenlerimize duyurulacaktır\" dedi.

 

Son zamanlarda CHP`li bazı milletvekillerin ırkçı söylemlerini eleştiren Erdoğan, CHP ile MHP`yi yumurta ikizi diye niteledi. (Cuma Karakoç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir