• DOLAR 32.607
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2497.519
  • ...
Almanya`da Müslümanlar`a İftira
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Savcılık soruşturmasında gencin dilinin kesilmediği ortaya çıktı. Almanya`da Müslümanlar’ı karalamaya yönelik olaylara bir yenisi daha eklendi. 24 Ocak`ta 25 yaşında bir Hintli genç, Müslümanlar’ın yolunu kestiğini ve tehdit edildiğini iddia ederek polise şikayette bulundu. Yolunu kesen kişilerin kendisini Müslümanlığa zorladığını aksi halde dilini keseceklerini söyleyen genç, "Kabul etmedim bunun üzerine dilimi kestiler" dedi.

Alman Polisi de hiçbir araştırma yapmadan olayı savcılığa taşıdı. Savcılık soruşturması kapsamında Hintli genç muayene için doktora sevk edildi. Yapılan muayenede gencin dilinde yaralar olduğu, ancak kesik izine rastlanmadığı anlaşıldı. Doğru söylemediği tespit edilen genç, eyleminin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine gizlice Almanya`yı terk etti.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Başkanı Hasan Özdoğan, Bonn`daki selefi Müslüman sayısının oldukça fazla olduğunu hatırlatarak, "Bu durumu Almanlar, ‘Bonn`da büyük bir terör tehlikesi var` şeklinde algılıyor" dedi. Gerek Müslümanlar gerekse siyasetçilerin bu şekilde algılamadan çok rahatsız olduğunu kaydeden Özdoğan, "Bunun böyle olmadığını ortaya koymak için Bonn Belediye Başkanı Jürgen Nimptsch bizi ziyaret etti. Konuyu enine boyunamasaya yatırdık. Diyalogları genişleterek Müslümanlar’a karşı bu algının değişmesi için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Bugün

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir