• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakan Şimşek ve TOBB Başkanı Batman`da açılışlara katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Borsa hizmet binasının açılışını yapmak, Batman ABİGEM ve Batman`a değer katanlar ödül törenine katılmak üzere bugün Batman`a geldi.
 
Batman`a öğle saatlerinde uçakla gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile TTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Batman Valiliğini ziyaret ederek burada şeref defterini imzaladı.
 
Daha sonra Valilik makamına geçen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu`na, Batman Valisi Yılmaz Arslan tarafından plaket verildi.
 
Batman Valiliğinin ziyaretinin ardından Bakan Şimşek ve (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, Batman Ticaret Borsası açılışını yapmak üzere oradan ayrıldı.
 
Batman Ticaret Borsası açılışına Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman BDP Milletvekili Ayla Akat, Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Batman Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, Defterdar Hasan Koca, ünlü futbolcu Tanju Çolak, Bölge Ticaret Oda Başkanları, BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
 
Batman Ticaret Borsası açılışını yapmadan önce İl Müftüsü Hasan Çağlar, burada bir dua yaptı. Duanın ardından Ticaret Borsasının açılışını yapan Bakan Şimşek, Ticaret Borsasının herkesi için hayırlı olmasını diledi.
 
Bakan Şimşek ve beraberindekiler açılışı yaptıktan sonra burada hizmete açılan Ticaret Borsasının binasını gezdiler.
 
Ticaret Borsası açılışının ardından Bakan Şimşek ve beraberindekiler Batman ABİGEM hizmet binasının açılışını yapmak üzere oradan ayrıldı.
 
Batman ABİGEM hizmet binasının açılışını yapmak üzere gelen Bakan Şimşek ve beraberindekileri, ABİBEM yöneticileri ve üyeleri karşıladı. Bakan Şimşek, burada Batman ABİGEM direktörü Harun İpekyüz ile bilgi alışverişinde bulundu.
 
Bakan Şimşek, ABİGEM hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra burada gazetecilerin sorusunu yanıtlayarak, önümüzdeki yıllarda Batman`ın önemli bir sanayi ve ticaret şehrine dönüşme noktasına geleceğini söyledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından Bakan Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Osman Nasıroğlu`nu ziyaret etti.
 
Ziyaretin ardından Bakan Şimşek ve beraberindekiler, Batman`a değer katanlar ödül töreni ve Batman Üniversitesi`ndeki programlara katılmak üzere programına devam etti.
(M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir