• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Bakan Karaismailoğlu Selçuk-Ortaklar Şantiyesini ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şantiye alanında yetkililerden bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, "Aydın bizim için çok değerli bir şehrimiz. Bakanlık olarak Aydın’da çok değerli projelerimiz devam ediyor.” dedi.

Karaismailoğlu, Selçuk ile Ortaklar arasında devam eden yol çalışmaları hakkında şantiyede Karayolları ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ilin en önemli projelerinin başında gelen Aydın-Denizli otoyolunun önemine ve ihale sürecine değinerek, otoyol ihalesinin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Bakan Karaismailoğlu, “Bir süredir ertelenen ihale için en iyi işi yapmak ve büyük firmaların bu iş talip olması için belli bir süre geçmesi gerekiyordu. Çok değerli firmalar bu ihaleye büyük bir ilgi gösterdiler. Covid-19’dan sonrası bütün ülkeler kendi ekonomilerini sorgularken Aydın-Denizli otoyolu ihalesine gösterilen ilgi;  dünyanın güçlü Türkiye’ye güveninin eseridir. Şu an ihale tamamlanmış durumda. Bütün hedefimiz 2 yıl içerisinde bu yolu hizmete açmaktır. İnşallah en iyisine layık olan Aydınlı kardeşlerimizle birlikte sürekli beraber olacağız ve projeleri takip edeceğiz. Aydın’a yakışan projelerle birlikte her zaman birlikte olacağız” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir