• DOLAR 32.504
  • EURO 34.584
  • ALTIN 2490.436
  • ...
Bitlis`te `İyi Günde Kötü Günde` projesine start verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS- Bitlis Valisi Veysel Yurdakul `İyi Günde Kötü Günde Projesi` kapsamında `Hoş geldin Bebek` adı ile başlattığı projede insanların iyi günlerinde ve kötü günlerinde yanında olmayı hedeflediklerini belirtti.
 
Yurdakul, " Bu projede doğum yapacak hanımefendilerin çocuklarına yönelik mama seti, hastanede giyinecek hanımların pijamaları ve terlikleri takdim ediliyor. Bu çocuğumuz erkekse ve sünnet edilecek yaşa geldiğinde bunun saat hediyesi kendisini mutlu etmeye çalışıyoruz. Yine proje kapsamında evlilik dönemi geldiğinde, kendilerine bir fincan takımı hediye ediyoruz. Allah herkese uzun ömürler versin ama hayatın gerçeği olan ölüm durumunda taziye evlerinde şeker ve çay olarak destekler sağlıyoruz. Bugün bütün bunların startını vermiş olduk. Memleketimizde yaşayan vatandaşların, özellikle belirli gelir grubunda bulunan vatandaşlarımız için hayırlı olmasını istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
 
Yurdakul, bu proje kapsamında yapılacak masraflar için ayrıca bir bütçe hazırlanmadığını, bu projenin giderlerini sponsor bularak karşıladıklarını belirtti. "Bu sosyal hizmet ve sosyal sorumluluk projesidir." Diyen Yurdakul, "Çünkü bir aile için doğum, ölüm, düğün ve sünnet bunlar çok önemli anlar. Biz istedik ki arkadaşlarımızla birlikte EURO Bitlis proje kapsamında vatandaşlarımızın bu acı ve tatlı anlarına birlikte paylaşalım. Çünkü acılar paylaştıkça azalır, mutluluklar paylaştıkça artar."ifadelerini kullandı.


Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan ziyaretlere Bitlis Vali Yardımcıları, EURO Bitlis Proje Merkezi Temsilcileri, çok sayıda kurum amiri ve hastane çalışanları katıldı.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir