• DOLAR 32.569
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2430.809
  • ...
Peygamber Efendimize hakaret eden cinsi sapkınlara tepkiler devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Peygamber Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)’i çocuk istismarcısı gibi göstererek karikatürler çizen cinsi sapkınların Avrupa kökenli olduğunu belirten Arvas, bu sapkınlara karşı mutlaka tedbir alınması gerektiğini söyledi.

İslam'a yönelik saldırılarda yaşanan artışa dikkat çeken Arvas; “Üzerinde yaşadığımız bu topraklar tarihte hiç olmadığı kadar İslâmî değerlere yönelik açık çok boyutlu ve çok yönlü bir saldırıya sahne olmaktadır. Halkımızın yozlaştırılmasını hedefleyen batıl projenin en önemli ayaklarından biri de Hazreti Lut aleyhi selamın kavminin helakine neden olan eşcinsel sapkınlıkların yaygınlaştırılmasıdır. Avrupa ülkeleri ve kurumlarının fonlarıyla yürütülen projelerle eşcinselliğin yaygınlaştırılması, görünürlüğünün artırılması, alıştırılması ve ahlaki değerlerin aşındırılması amaçlanmaktadır.” dedi.

"Cinsel sapkınların saldırısı İstanbul Sözleşmesi ile beraber uluslararası bir ivme kazanmıştır”

2000'lerden itibaren artarak devam eden cinsel sapkınların saldırısının İstanbul Sözleşmesi ile uluslararası bir karşılık bularak ivme kazandığını belirten Arvas, şöyle devam etti:

“Bu sözleşme ile cinsel yönelim ve kimlikler güvence altına alınarak her türlü sapkınlığa zemin hazırlanmıştır. Ramazan ayında özel bir kanalda üçüncü Halifemiz Hazreti Osman Radiyallahu Ayhu'nun adını taşıyan bir karakterin başrollerini paylaştığı bir sapkın film gösterime girebilmiştir. Yine üniversite sınavında bir eşcinsel sapkın sınav sorusu olabilmiştir. En son Türkiye LGBTİ Birliği adlı bir sapkın oluşumun sosyal medya hesabında Rehberimiz, önderimiz Peygamberimiz ve Hazreti Aişe Radiyallahu Anha annemiz hakkında provakatif bir paylaşımda bulunulabilmiştir. Tüm bu gelişmeler üst üste konulduğunda İslâmî değerlerin nasıl bir topyekûn saldırı altında olduğu daha iyi anlaşılmaktadır.”

“Bu sapkın düşünce ve kesimlerle mücadelemiz devam edecektir”

Tüm Müslümanları İslami değerlere sahip çıkmaya çağıran Arvas, “Açıklıkla ifade ederiz ki, Müslümanların sinir uçlarına basmanın nasıl sonuçlar doğurduğuna yakın tarih şahittir. Herkes iyi bilsin ki İslami değerler sahipsiz değildir. Herkes iyi bilsin ki sapkınlığın hiçbir türüne alışmayacağız. Herkes iyi bilsin ki İslam düşmanlarıyla ve eşcinsel sapkınlıklarla kıyamete kadar mücadele edeceğiz. Müslüman halkımızı tehlikenin farkındalığı ve şerre karşı İslâmî reflekslerimizi canlı tutmak hususunda uyanık olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir