• DOLAR 32.343
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2317.92
  • ...
Şırnak'ta tacize uğradığı iddia edilen kızın babası konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Baba Abdurrahman İnal, dün, kızı ve bir arkadaşının binaya girerken arkalarından bir şahsın yaklaştığını ve kızının sadece ensesine dokunduğunu, bunun üzerine kızının bağırmasıyla saldırmaya yeltenen şahsın panikleyip olay yerinden uzaklaştığını ifade etti.

Zanlının olay yerinden uzaklaşmaya çalışırken komşularına yakalandığını belirten İnal, komşularının sorduğu sorulara yalan ve yanlış cevaplar vererek can havli ile kendini dışarıya atmaya çalıştığını söyledi.

Komşuları tarafından şüphelenilen şahsın, aracına binip kaçmasına izin verilmeyerek zanlının yakalandığını belirten baba İnal, olay yerine çağırılan polis ekiplerince şahsın karakola götürüldüğünü ifade etti.

Olay üzerine polisler tarafından karakola çağırıldıklarını belirten baba İnal, verdiği ifadesinde zanlıdan şikayetçi olduklarını söyledi.

Ayrıca sosyal medya ve bazı yayın organlarında iddia edildiği gibi kızının tacize veya cinsel saldırıya uğramadığını ifade eden İnal, olay yerinde bulunan kızının ve kız arkadaşının dediği gibi sadece zanlının kızının ensesine dokunduğunu ve bu olayı çarptırıp yalan-yanlış sunanlar hakkında da şikayetçi olacaklarını belirtti.

"Şahıs kızımın ensesinden tutup kendine doğru çekmeye çalışıyor"

Kızı ile kızının arkadaşının, binaya girerken daha önce hiç görmedikleri bir şahısla karşılaştıklarını aktaran baba Abdurrahman İnal, "Dün gece geç saatlerde oturduğumuz mahallede kızım ve arkadaşı, binanın kapısını tam açmaya çalışırken daha önce mahallemizde tanımadığımız ve hiç görmediğimiz bir şahsı görüyorlar. Bu şahıs, kızımın ensesinden tutup kendine doğru çekmeye çalışıyor. Kızım da korkup bağırıyor. Saldırıya uğrayan kızım yaşadığı durumu komşularımıza anlatıyor. Bu esnada saldırıyı yapan şahıs da kızımın arkasından binadan inip aşağıya iniyor. Aşağıda diğer bir komşum olan kişi saldırıyı yapan şahsa dönerek 'Hayırdır sen kimsin ve burada ne geziniyorsun?' diyor. Bu şahıs da cevap olarak 'Ben 5'inci katta oturuyorum.' diyor. İşin ilginç kısmı da bu soruyu soran komşum da 5'inci katta oturan birisidir. Bunun üzerine komşum yalan atan şahsa dönüp 'Ben 5'inci katta otuyorum sen yalan konuşuyorsun. Ne işin var burada?' şeklinde konuşuyor. Şahıs panikleyip korkuyor ve dışarıya çıkmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"Zanlı bina komşularıma her defasında yalan konuşuyor"

Kızına fiziki müdahalede bulunan zanlının panikleyip dışarı çıkmaya çalıştığını belirten baba, "Kızıma çirkin saldırıyı yapan şahıs asansöre binip dışarıya çıkmaya çalışırken başka bir bina sakini şahsın tedirgin halini gördüğü için 'Hayırdır nereye gidiyorsun?' sorusunu yöneltiyor. Bu şahıs cevap olarak '9'uncu kata çıkacağım. Sonra binanın 8 kat olduğunu tahmin edip 8'inci kata çıkacağım.' şeklinde konuşuyor. Komşumuz da binanın 7 katlı olduğunu söyleyince panikle '7'inci demek istedim.' şeklinde cevap veriyor." diye konuştu.

"Tedirgin halinden şüphelenen komşularım fazla uzaklaşamadan zanlıyı yakalıyorlar"

Zanlının şahsi aracıyla kaçmaya çalışırken komşuları tarafından yakalandığını belirten baba İnal, "Bütün bunlardan sonra zanlı, bir şekilde kendini dışarıya atıp şahsi aracına binip 100-150 metre gidiyor. Ancak bunun tedirgin halinden ve yalan cevaplarından ötürü şüpheye düşen komşularım bunun arkasından gidiyorlar. Fazla uzaklaşamadan zanlıyı yakalıyorlar. Küçük bir arbede yaşandıktan sonra emniyete haber veriliyor. Polis ekipleri gelip zanlıyı göz altına alıyor." dedi.

"Sosyal medya ve TV'lerde iddia edilen taciz ve tecavüz olayları gerçeği yansıtmıyor"

Zanlı yakalandıktan sonra karakola çağırıldıklarını söyleyen baba İnal, "Polis ekipleri bizleri arayarak taciz olayının yaşandığını söylediler. Bizler de apar-topar karakola gittik. Bu şahıstan şikayetçi ve davacı olduk. Tabi, sosyal medya ve TV'lerde iddia edilen taciz ve tecavüz olayları gerçeği yansıtmıyor. Sadece kızımın ensesine dokunma hadisesi yaşandı. Bu esnada kızım da korkup bağırınca komşularımız çıkmış ve olay burada sonlanmış. Sosyal medya gibi yerlerde bu şekilde bilgilerin verilmesi hem aile olarak bizi hem de kızımı mağdur ediyor. Ayrıca kızımız hakkında verdiğimiz ifadeyi sosyal medyada yayımlayanlar hakkında davacı ve şikayetçi olacağım. Üstüne basa basa tekrar ifade ediyorum. İddia edildiği gibi taciz, tecavüz ve cinsel saldırı olayı kesinlikle yaşanmamıştır. Sadece bir fiziki müdahale yaşanmıştır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir