• DOLAR 32.331
  • EURO 35.093
  • ALTIN 2295.316
  • ...
Peygamberimize ve İslam’a hakaret eden alçak pislik gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul Sözleşmesi’nden aldıkları güçle her fırsatta İslam’a ve Peygambere hakaret eden cinsel sapkınlıklar, Twitter hesaplarında paylaştıkları karikatürle yine Peygamber Efendimize Hazreti Muhammed Mustafa’ya (Sallahu Aleyhi ve Sellem) dil uzattı.
İslam dinine ve aziz Peygamberine yönelik hakaret ve aşağılama içeren paylaşım sonrası Türkiye’nin her bölgesinden tepkiler yağarken, açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...” paylaşımında bulundu.
Sosyal medyada açılan “Rasulullaha Hakaret Affedilemez” etiketine yazarak tepki gösteren binlerce Müslüman, yetkilileri göreve davet ederek İstanbul Sözleşmesi’nin bir an önce kaldırılması çağrısında bulundular.

İçişleri Bakanı Soylu, “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı”
Alçakça hakarette bulunan şahsın alındığını sosyal medya hesabı Twitter’dan duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Peygamber Efendimize hakaret eden pislik alındı...” paylaşımında bulundu.

Adalet Bakanı Gül: “Efendimize dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti”
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise, “Peygamber Efendimize (sas) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti...” açıklamasında bulundu.

Sapkınların önündeki en büyük engel İslam’dır
İslam dininin pedofiliyi ve eşcinselliği yasakladığı, her iki uygulamaya karşı da İslam'ın hükümlerinde çok ağır cezaların bulunmasına rağmen kudurmuşçasına Peygamberimiz ve İslam'a saldıran sapkınlar, aileyi yıkma ve toplumu ifsat etme yolundaki en büyük engel olarak İslam'ı görüyorlar. Bu yüzden her fırsatta İslam’a saldırıyorlar. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir