• DOLAR 32.52
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2418.535
  • ...
Muş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hizmete girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Muş Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hastanesi başhekimi Özhan Dülger, hizmete yeni giren hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu.


Daha geniş bir kadro ile hizmet vereceklerini belirten başhekim Dülger, \"Biz diğer hastanemizde günde ortalama olarak 300-350 hastaya bakarken, yeni hastanemizde bu sayı 400-450`nin üzerine çıkaracağız inşallah. Hatta bu sayıyı günde 500`e çıkarmayı düşünüyoruz. İşe ilk başladığımız dönemlerde yılda 60-70 bin hastaya bakabilirken, 2012 yılı itibariyle 100 bin hedefimiz vardı ve bunu yüzde 96-97 oranında da başardık. 2013-2014 yılında ise bu oranı doktor arkadaşlarımızla beraber yüzde 50 oranında arttırarak bu sayıyı yılda 150 bine çıkarmayı düşünüyoruz\" dedi.


Doktor sayılarının artması üzerine randevu süresinin aşağı çekildiğini ifade eden Dülger, çok geniş kapasite ve imkânlara sahip olan hastanelerin bile 3 aya kadar randevu verebildiklerini, kendilerinin ise hastalarına en fazla bir ay randevu verdiklerini söyledi.


Hastanenin Doğu Anadolu bölgesinde hem işlevselliği hem de hasta memnuniyeti açısından ön sıralarda yer alabileceğini belirten Dülger, hastanenin yeni yüzü ve yeni yapısıyla güzel bir kimliğe kavuştuğunu söyledi.


Hastanede bir müdahale odasının yanı sıra, Muş Devlet Hastanesi ameliyathanesinde de zekâ özürlüler için bir yer tahsis ettiklerini belirten Dülger, ayrıca kendi hastanelerinde de fiziksel özürlülerin muayene olabilecekleri imkânlara sahip olduklarını belirtti.


Diş rahatsızlığı olan hastalarının artık Muş`tan başka yerlere sevk olmayacaklarını söyleyen Dülger, ellerinden geldiği kadar tüm personeli ile beraber vatandaşa hizmet yapmaya çalışacaklarını ifade etti. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir