• DOLAR 32.33
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2294.662
  • ...
SON DAKİKA
Van'da 15 Temmuz fotoğraf sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Van düzenlenen fotoğraf sergisi belediye hizmet binası önünde açıldı. Gün boyu vatandaşların ziyaretine açık kalacak olan sergiyi gezen Vali Bilmez, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak hain darbe girişiminin unutulmaması gerektiğini söyledi.

 

Darbe girişiminin; Türkiye'nin birlik, beraberlik ve kalkınmasına yönelik olduğunu hatırlatan Vali Bilmez, "Ülkemizin birliğine, kardeşliğine, bağımsızlığına ve kalkınmasına kastedilen bu hain darbe girişimini hiçbir zaman unutmamamız ve unutturmamamız lazım. İnadına kardeşlik dememiz ve inadına birbirimize kenetlenmemiz lazım. Milletimize, devletimize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Bu fotoğraf sergisi de bu farkındalığı oluşturmak için düzenlenmiş, emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin." dedi.

Açılış konuşmasının ardından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Türkiye ve Van'dan objektiflere yansıyan fotoğraf karelerinin yer aldığı sergiyi gezen Vali Bilmez, sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledi.

Pazar günü Aydın Talay Yeraltı Çarşısı'nda açılan fotoğraf sergisi, yarın ise Park AVM'de gün boyu açık olacak.

Öte yandan Van'ın Tuşba Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, YYÜ Rektörlüğü ve VANTSO da dün açılışlarını yaptıkları 15 Temmuz temalı fotoğraf ve resim sergilerinin, 15 Temmuz akşamına kadar farklı yerlerde olacak şekilde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir