• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Mardin’de 5 kaymakam ve bir vali yardımcısının görev yeri değişti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ve hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 427 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği belirtildi.

Mardin’de 5 kaymakam ve bir vali yardımcısının görev yeri değişti.

Derik kaymakamlığına Erzincan’a bağlı İliç ilçe kaymakamı Hicabi Aytimur, Nusaybin Kaymakamlığına Balıkesir’e bağlı Dursunbey kaymakamı Emrullah Temizkan, Mazıdağı Kaymakamlığına Kastamonu’ya bağlı Cide kaymakamı Muhsin Duran Kalkan, Yeşilli Kaymakamlığına Kırklareli’ye bağlı Kofçaz Kaymakamı Emre Öztürk ve Ömerli Kaymakamlığına Kahramanmaraş’a bağlı Çağlayan Cerit Kaymakamı Abdullah Hüzeyfe Çakmak atandı.

Mardin Vali Yardımcılığına ise Malatya’nın Pütürge ilçe kaymakamı Recep Aydın atandı.

Derik eski Kaymakamı ve Derik Belediyesi Kayyumu Hakan Kafkas, İçişleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığına, Nusaybin eski Kaymakamı ve Nusaybin Belediyesi Kayyumu Mehmet Balıkçılar ise Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne atandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir