• DOLAR 32.501
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2434.039
  • ...
Muhammedi Davayı Her Geçen Gün Daha İyi Bir Konuma Taşımalıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Yapılan İslami faaliyetler her gün geçtikçe katlanmalı daha çok insanlara ulaşılmalı. Allah ‘ın ona verdiği görevi bir an önce yeryüzüne yaymak ve Müslümanlara yapılan zulümlerin son bulması, İslamın hak ettiği yerini bulması, zalimlerin, her ne kadar İslam`ın yükseldiğini görmek istemeseler de davanın neşv-ü nema bulması din düşmanlarına en büyük ders oldu.

İnsanlara; o yetimdir, o şöyledir, bunlar kölelerin fakirlerin dinidir demelerine aldırmadan yaptığı başarılı çalışmalarla seriyyelerle, savaşlarla zalimlerin, Hz Muhammed (sav)`mi yönetici kadrosunda görmek istememeleri onların ne kadar büyük bir yanılgı içinde olduklarının açık bir şekilde göstermiştir

İslam`ın en gür sedası, mazlumların sesi Hz Muhammed (sav) oldu. Onların, Hz Muhammed (sav)`min ismini bile anmaktan korktukları bir güne gelindi.

İslam`ı olması gereken konuma Hz Muhammed (sav)`in getirdiği aşikardır. Gelişiyle Kisra`yı yerinden sarsan ve zalimlerin, insanları sahte putlara yani taşlara, ağaçlara tapmanın sonu geldi. Haksız yere devletin parasını yemek için, mazlumları hep suçlu ve onları hep yönetimi altına almak, kendi işledikleri suçu mevcut düzen adına yaptıkları zülüm ve katliamları devlet adına işledikleri aşikardır. Bunu gizleyip üstünü örtmek için, mazlumları ezerek onlara iftira atarak halkı uyutmaya çalıştılar. Hz Muhammed`in bir gün başa geleceğini çok iyi biliyorlardı. O gelir gelmez sinelerine ve yüreklerini büyük korkular sardı.

Evet, bu zamanın mazlumlarını da hiçbir zaman sahnede ve yönetimde görmek istemiyorlar şer güçler. Kendi kurulu olan sistemlerini, medyalarını devreye geçirmeye çalışmışlar ve halen devam ettiriyorlar.

Tabi ki zamanla tanınmış ve zulümleriyle, İslam`a düşmanlıklarıyla bilinen ‘28 Şubat` ağaları bölgede her zaman barışın ve kardeşliğin daha iyi seviyeye ulaşmasını isteyen Kürt Müslüman kardeşlerimiz için ne demişler; ‘Sakın Kürtlerle barış meselesi için Kürt Müslümanları devreye sokmayın.

Onların çalışmalarını ve varlığını belli olmasın biz onları hiçbir yerde görmek istemiyoruz; çünkü onlar bölgede insanlara İslam`ı daha güzel bir şekilde öğrettikleri ve hızla büyüyen bir kitleye sahipler. Sakın bu kutlu doğum mitinglerini görmesinler, halk duymasın bir milyon kişi toplamışlar, başlarında helikopter dolaştırın, görüntü alın biraz da korkutmaya çalışın.

Her zaman enselerinde olduğumuzu unutmasınlar. Muhammedi sevdayla geldiklerini halk bilmesin mahkumlar için yasa çıkarın; fakat onlar için geçerli değil, onlar şuan örtü yasağının kaldırılması için bir çok mitingler basın açıklamaları yapıyorlar.

Bunları da görmezlikten gelin onların bu çalışmalarını halk görmemesi için halkı başka şeylerle meşgul ederek ve dakikalık gündem değişikliği ile uyutun. Ceza evinde olan bir Müslüman`ın daha annesi ölmüş oyalayın! Sakın taziyeye göndermeyin.

Rana teyze ve şimdi de Aliye teyze vefat etmiş. Bırakın bunları, yasaları kendimiz için çıkardık. Bunlar da Hz Muhammed gibi bir gün gelecek bizim putlarımızı alaşağı edecekler. Bölgede ve medyada onları İslami terör olarak tanıtın adları bile anılmasın. Yalan yok, bu hareketten çok korkuyoruz.` Kusura bakmayın, Hz Muhammed`in tevhit bayrağını ve Allah`a ibadet çağrısını yayacağız.

Küfre ve şirke, topyekun tağutlara meydan okuyacağız. Nasıl ki küfür müminlere karşı saldırılarını pervazsızca hep birlikte yapıyorsa biz de ümmetin birliğini sağlamak için tüm samimiyetimizle hep birlikte çalışacağız. Bir karış İslam toprağını bile zalimlere vermeyeceğiz, talan edilmesine ve zulümlerin hizmetinde kullanılmasına izin vermeyeceğiz.

Yaptıkları katliamları devlet adına yaptıklarını söyleyenler bunun hesabını bir an önce vermemeliler ve yeryüzü bütün haksızlığa uğrayan İslami davet yaptıkları için zindanlarda olan tüm Müslüman kardeşlerimize ve ailelerine sabır dileği ile Kürt olsun Türk olsun Arap olsun, ayırım yapmadan inşallah tekrar tüm yeryüzünü Muhammedi sevda saracak, yarasalar kaçacaklar.

Selam ve dua ile…

 

FERHAT TASAN

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir