• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
​Malatya Umut Kervanından kurban bağışı çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Yardım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Malatya Umut Kervanı Derneği, “Kurbanınız Umut Olsun, Hayat Birlikte Güzel” sloganıyla 2020 kurban organizasyonunu başlattı. 

Kurban organizasyonu çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Malatya Umut Kervanı Derneği Başkanı Ali Sağlık, hayırseverlerin kurban vekaletlerini derneği arayarak makbuz karşılığında verebileceklerini söyledi.

“Malatya’da kurban vekaletlerini bin TL olarak belirledik”

Sağlık, “Malatya Umut Kervanı Derneği olarak 2020 kurban çalışmalarına ‘Kurbanınız umut olsun hayat birlikte güzel’ sloganıyla başladık ve çalışmaları büyük ölçüde tamamladık. Bu yılda hayırseverlerimizin bağışlayacakları kurban vekaletlerini, hijyenik bir ortamda kurban kesimi ekimizce yapılıp daha önce tespit ettiğimiz yetim, mağdur ve dul ailelere üye ve gönüllülerimizle birlikte İnşallah dağıtacağız. Onların sevinmelerine ve dualarını almaya vesile olacağız inşallah. Bu sene Malatya’da kurban vekaletlerini bin TL olarak belirledik. Hayırseverlerimizin kurban vekaletlerine talibiz. Hayırseverler kurban vekaletlerini derneğimizin 0 553 703 09 24 nolu telefonunu arayarak makbuz karşılığında verebilirler. Rabbim şimdiden kurban kesecek tüm hayırseverlerimizin kurbanlarını dergahında kabul etsin.” dileğinde bulundu.

“Arzumuz hayırseverlerin yardıma muhtaç aileleri kendilerinin görmesi ve bizzat yardımlarını kendileri bizimle birlikte ulaştırılmasıdır”

Kurban vekaletini verecek hayırseverlerin istedikleri takdirde dağıtımda bulunabileceklerini söyleyen Sağlık, “Kendileri bizzat gelerek kendi araçları ya da bizim araçlarla vekalet verdikleri kurban etini yardıma muhtaç ailelere bizimle birlikte ulaştırabilirler. Arzumuz hayırseverlerin yardıma muhtaç aileleri kendilerinin görmesi ve bizzat yardımlarını kendileri bizimle birlikte ulaştırılmasıdır. Hayırseverlerin çalışmalarımıza katılmaları bizleri daha çok sevindirecek. Kendileri de verdikleri yardımın nereye gittiğini birebir görüp eminim bunda büyük bir haz duyacaklar.” dedi. (İLKHA)









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir