• DOLAR 32.37
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2325.441
  • ...
Diyarbakır'da boynunda ip iziyle ölü bulunan çocuğun annesi konuştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 6 yaşında E.T, kaldığın evin bahçesinde ölü halde bulundu. Küçük kızın boynunda ip izinin olması olayın cinayet olduğu şüphelerini arttırdı.

İddiaya göre, E.T'nin (6) anne ve babası, tarlaya gidecekleri için kızlarını dün dedesi İ. Teker'e bıraktı. Dede İ. Teker, akşam saatlerinde uykuya daldı. Uyandığını torunun evde bulamayan dede, torununu aramaya koyuldu.

Dede, torununu evin bahçesindeki duvara yaslanmış şekilde hareketsiz bir halde buldu. Dedenin, durumu haber vermesinin ardından komşuları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Evin Teker'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçük kızın cansız bedeni önce Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Doktorların yaptığı ilk incelemede çocuğun boynunda ip izi olduğu ve cinayete kurban gittiği ihtimali üzerine polise haber verildi.

Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Anne Hülya Teker: "Sara hastası kızım bazen nöbet geçiriyordu"

Acılı anne Hülya Teker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının astım hastası olduğunu ve nöbet geçirdiği esnada nefessiz kalarak hayatını kaybettiğini savundu.

Anne Teker, "Dün kaynanam, görümcem, eniştem ve kayınımla birlikte buğday toplamak için köylere gittik. Akşam eve geldiğimde kızımı göremedim. Hemen onu aramaya başladık. Kızımı bulmak için sokak sokak dolaştım bulamadım. Bir umutla eve doğru geldiğimde baktım ki kızımın cansız bedeni kayınbabamın kollarında. Kayınbabam, kızımı bahçedeki duvarın kenarında onu ölü halde bulduğunu söyledi." dedi.

Kızının sara (epilepsi) hastası olduğunu söyleyen anne Teker, "Kızım bazen nöbet geçiriyordu. Dün de nöbet geçirmiş, kimse yanında olmadığı için nefes alamamış. Vücudundaki kan, beynine sıçramış. Can çekişerek hayatını kaybetti. Kızıma kıyamazdım, hasta olmasına rağmen iğne vurulmasına bile tahammül edemediğim için onu hastaneye götürmüyordum. Kıyamadığım kızım can çekişerek hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Diyarbakır’da 6 yaşında bir kız çocuğu ölü bulundu

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir