• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Minibüsçüler ile taksiciler kavga etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı`da taksi ve sanayi-hastane-batıkent hattı şehir dolmuşçuları arasında yolcu anlaşmazlığı sebebi ile kavga çıktı. Olay sabah saatlerinde Devlet Hastanesinde gerçekleşti. Devlet Hastanesi`ne gitmek isteyen yolcular, şehiriçi dolmuşlarının geç gelmesi üzerine durağa gidip bindikleri taksi ile hastaneye gittiler. Hastanede bunu gören dolmuşçular, önce oradaki taksici ile kavga etti sonra Alpaslan Mahallesi`nde bulunan taksi durağını basıp camlarını kırarak taksi sahipleri ile kavgaya tutuştular.

 

Kavganın sebebini ve yaşananları anlatan ismini vermek istemeyen bir taksici, \"Hastaneye gitmek için uzun süre dolmuşları bekleyen vatandaşlar, rahatsız olduklarından dolayı fazla bekleyemeden bize gelip hastaneye götürmemizi istiyorlar. Biz de onları geri mi çevireceğiz, tabi ki arabamızla hastaneye götürüyoruz. Dolmuşçular, `Burası bizim durağımız` diyorlar, öyle ise Ağrı Belediyesi buraya durak yapsın\" dedi.

 

Olay yerine gelen polis kavgaya müdahale ederken, darp edilen taksici ise karakola götürülüp ifadesi alındı. (Mehmet Çetin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir