• DOLAR 32.367
  • EURO 35.184
  • ALTIN 2323.966
  • ...
250 yıllık zulüm bitiyor mu? Trump ile FED arsındaki savaş neyi işaret ediyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

5Gvirusnews'te yer alan habere göre, ABD Başkanı Trump'ın göreve gelmesinden bu yana 6 kez faiz artıran FED için,  “en büyük tehdit.” olduğunu söylediğinde tarihler 2018’i gösteriyordu. Sonra Trump’ın FED kavgası kapalı kapılar ardında devam etti. Çünkü FED demek, küresel gücü, güç yapan ve dünyayı istediği gibi yönetmelerini sağlayan,  en büyük finans organizasyonu demektir.  FED için denetlemenin alt limiti, 2010 yılında Dodd-Frank yasası kapsamında 50 milyar dolar olarak açıklandı. Eğer 50 milyar doların üstünde bir serveti idare ediyorsanız, FED’in denetlemesine ve kontrolüne  girdiniz demektir. Ama FED, yalnızca 50 milyar doları aşan serveti kontrol etmiyor, 1 doların nereye gittiğini bile gören bir bankacılık sistemi ile dünyayı idare ediyor.  

Trump’ın şikayetçi olduğu faiz kararları yalnızca ABD’yi  değil tüm dünyayı yakından etkilemektedir. Örneğin FED’in aldığı kararların birinde faizleri, 0,25-0,50 aralığına yükseltmesi ile  ABD dolarına karşı bütün para birimleri değer kaybeder. İşte böylesi bir gücün merkezi her ne kadar ABD Devleti veya ABD Merkez Bankası olarak gözükse de asıl sahibi Rothschild’lerdir. Ve gördüğümüz kadarı ile Trump bu güce karşı savaş açmıştır. Trump’ın FED karşı savaşını Michael Tellinger Mart ayında  haber yaptı. Ama haber doğal olarak, yaygın ve etkin medya tarafından haber yapılmadığı için bütün gizemini korumakta.

Mart ayında  Trump ile FED arasındaki savaş, Haziran ayında tekrar yayınlandı. Haber  250 yıllık dünya tarihinin özeti gibi olup, felaketlerin en yoğun yaşandığı 2020 yılına denk gelmesi de tesadüf değildi.

Belki de  dünyamızı en çok ilgilendiren, o yazıda şöyle denilmektedir:

ABD'yi dışarıdan izlemek büyük bir trajedinin gerçekleşmesini izlemek gibidir. Ülkedeki kötü adamlar, tüm özgürlükleri kullanarak yıkıma neden olurken, barışı ve uyumu korumak ve sadece güzel bir hayat yaşamak isteyenlere ise hayat çekilmez oluyor… ABD'nin şuanda, son 250 yılda dünyadaki yıkım ve kaosun çoğuna neden olan ve Rothschild  tarafından finanse edilen Siyonist ve Bolşevik direniş ajanları tarafından tam bir saldırı altında olduğunu unutmayın. Bu, Dünya'daki en tehlikeli organize suç örgütüdür. Başkanları öldürdüler, savaşlar başlattılar, hükümetleri devirdiler, kaçırıldılar, işkence yaptılar, zorbalık ettiler, rüşvet verdiler ve bugüne kadar dünya hükümetlerinin çoğunun kontrolünü ellerinde tutmak için milyonlarca insanı öldürdüler. Ünlü kurbanları arasında: 1845 Andrew Jackson, 1865 Abraham Lincoln, 1914 Arşidük Franz Ferdinand, 1918 Çar II. Nikolai (Nikolay Alekandroviç Romanov), 1963 John Fitzgerald Kennedy , 1966 Hendrik Frensch Verwoerd Güney Afrika Başbakanı ve 2011 yılı Libya Muammer Kaddafi de dahil olmak üzere bankacılık sistemlerine meydan okuyan birçok dünya lideri oldu.

Donald Trump, FED'in kontrolünü alarak ABD'deki iktidarından uzaklaştırmış ilk liderdir. Bu yüzden ona yapılan saldırılar çok kısırdır, acımasızdır ve her taraftan gelmektedir. ABD her zaman Rothschild'in en güçlü bölgesi olmuştur. Ve güçlü ordusu ile dünyanın geri kalanını kontrol etmişlerdir. Şimdi bu küresel suçlular usulüne uygun olarak seçilmiş bir cumhurbaşkanını devirmek için tüm güçlerinin kullanıyorlar. Bunu başarmak için tüm varlıklarını aktive ettiler. Trump orduyu ve FED'i kontrol ettiği için,  tekrar eden yalanları ve halkın zihinlerini zehirlemek için, ana akım medya ile 7/24 propaganda yapılmaktadır. Hayatta kalmak için savaşıyorlar. Yüzünüze yalan söyleyecek, size karşı ama  onların lehine   duyguları kullanacaklar, ekonomiyi,  şehirleri ve anıtları yok edecekler.

Lütfen bunun farkında olalım, Trump'ı yok edemezlerse 250 yıllık küresel kontrolün ardından nihayet yok olacaklar.

ABD'de yaşıyorsanız, durumu net bir şekilde görmek çok zordur. Çünkü ABD medyasının çoğu entrika ve yalanın bir parçasıdır. ABD ve dünya kamuoyu Trump’a karşı yalan propaganda ile zehirlenmiştir.

Trump'ın zaferi diğer tüm ülkeleri, tüm merkez bankalarını Rothschild kontrolünden kurtaracak ve her yerde insanlara özgürlük getirecek. Trump'ı beğenip beğenmemeniz sorun değil. Ancak o, ABD'deki merkez bankalarını ele geçirerek Rothshild'leri yenen tek dünya lideri olacaktır.

Mart 2020'de sessizce ABD’ye FED’in devrinin yapıldığı haberi, kontrollü yaygın medyada yer bulmadı. Çünkü FED gibi medya da Rothschild bankacılık imparatorluğunun mülkiyetindeydi..

TRUMP'un, küresel derin devlete ve Komünist, Siyonist, Bolşevik ajanlarına karşı başarısı yalnızca ABD'nin hayatta kalmasıyla ilgili değil, BÜTÜN DÜNYAYI kana susamışların kontrolünden kurtulması ile ilgilidir.

Dünya özgürlüğü, bir sonraki hamlenize ve Kasım 2020'de ABD'de neler olduğuna bağlıdır . Birlik içinde…

Ayrıca 28 Mayıs 2020 tarihinde George Floyd’un ABD'de polis tarafından öldürülmesi sonucu çıkan olayları ve bu olayların dünyaya yayılma hızını, Trump’ın yeni dünya düzenin de etkin rol üstlenen DSÖ’den ayrılmasını ve Trump’ın, üniversite sınavına para karşılığı başkasını soktuğu itirafının yeğeninden gelmesi gibi haberleri FED’in üzerine koyalım. Tabii ki Trump’a karşı haberler bunlarla sınırlı kalmayacak, kontrollü yaygın medya tarafından sürekli zehirli haberler yapılacaktır. Ama karşılıksız dolar basan FED ve Trump’ın FED üzerindeki hakimiyeti haber olmayacaktır.  

Küreselciler, sözde Covid-19 eksenli haberleri ile dünya kamuoyununu zehirlemeye devam ederken, acaba diğer tarafta dünyanın en büyük tehdidi olarak görünen FED’in, Trump’ın kaptanı olduğu ABD gemisinde ki batışını mı izliyorlar?

Bu haberler de ilginizi çekebilir