• DOLAR 32.324
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2295.605
  • ...
İşletmeciler: Piknik alanlarında maskemizi takalım ve sosyal mesafeye uyalım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar, serin ve suyun bol olduğu piknik alanlarına akın ediyor. Batman’ın Kozluk ilçesi Tosunpınar köyünde bulunan ve 20 yıldır piknik alanı olarak kullanılan Ayngebire Piknik Alanı da özelikle ilkbahar ve yaz ayları boyunca binlerce vatandaşın konak yeri haline geliyor. Batman ve çevre illerden Ayngebire Piknik Alanına gelen vatandaşlar, burada piknik yapıp dinleniyor.

Alan yetkilileri ise Covid-19 salgını nedeniyle piknik alanlarına gelen vatandaşlara maske takma, sosyal mesafeye uyma ve çevre temizliği gibi konularda uyarılarda bulunuyor.

 

Piknik alanına gelen vatandaşlardan muhakkak maske takmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını isteyen Ayngebire Piknik Alanı yetkilileri, piknik alanında alkol kullanılmasının da yasak olduğunu hatırlatıyor.

Ailelerin gelip dinlenebilecek bir piknik alanına sahip olduklarını söyleyen Ayngebire alan yetkilisi İrfan Tilki, “Tüm çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Gerek temizlik gerek alkol gerekse de maske ve sosyal mesafe kuralları noktasında. Huzurun olduğu bir ortamdayız. Özellikle maske ve sosyal mesafeye riayet edelim. Türkiye genelinde pandemi sürecindeyiz. Pikniğe gelen vatandaşlardan ricamız, sadece bulundukları yeri temizleyerek çevreye örnek olsunlar. Piknik alanımızda alkol yasaktır, kullandırtmıyoruz. Burası hepimizindir. Bizler çevre temizliğini ve dezenfekte çalışmalarımızı her gün her sabah yapıyoruz. Malumunuz buraya her yerden insanlar geliyor. Bazen yüzlerce araç geliyor. Her il ve ilçeden gelen oluyor. Onun için gelirken maskenizi getirip kurallara uyalım.” şeklinde konuştu.

Tilki, piknik alanında ara ara jandarma ekiplerinin denetimde bulunduğunu da sözlerine ekledi.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir