• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Malatya'da çeşitli suçlardan 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı basın açıklamasında, Malatya'da meydana gelen çeşitli suçlara ilişkin bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapılan yazılı açıklamada, kasten yaralama olayının şüphelileri olan 2 şahsın, olayda kullanılan suç aleti ile birlikte yakalandığı ve haklarında gerekli işlemlere başlandığı belirtildi.

Malatya'da meydana gelen "Nitelikli Dolandırıcılık" olayı ile alakalı olarak ise, kentte faaliyet gösteren bir iş yerini banka dekontu üzerinden bin 200 TL dolandırdığı tespit edilen bir kişinin yakalandığı ve hakkında gerekli tahkikata başlandığı ifade edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan bir çalışmada, bir ikamette hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüphelinin yakalandığı, şahıslardan birinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamanın sonunda şu bilgilere yer verildi:

"Kendisini polis olarak tanıtarak Suriye uyruklu bir aileden 2 adet cep telefonu ve bir adet tablet alarak kaçan şüpheliler, ekiplerimizin dur ihtarına uymayarak kaçmış, yaşanan kovalamaca sonucunda araç çevreyolu kavşağında ağaçlık alanda kaza yaparak durmuş, şüpheli şahıslar yakalanarak suça konu iki adet cep telefonu ve bir adet tablet araç içerisinde ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahısların 2 ayrı hırsızlık suçundan Malatya Sulh Ceza Mahkemesince arandığı tespit edilmiş olup 'Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği' olarak tahkikata başlanılmıştır. Şüpheli 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır." (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir