• DOLAR 32.33
  • EURO 35.089
  • ALTIN 2301.135
  • ...
Yeni Bakanlar İlk Kez Kurulda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Geçtiğimiz hafta yapılan kabine değişikliğiyle bakanlık görevine getirilen 4 yeni kabine üyesi de ilk Bakanlar Kurulu toplantılarına katılıyor.

TOPLANTIYA İLK GELEN İSİM ÖMER ÇELİK OLDU

Bakanlar Kurulu, Başbakanlık Merkez Bina`da toplandı. Toplantıya, geçtiğimiz hafta yapılan kabine değişikliğiyle göreve getirilen yeni bakanlar da katılıyor. Yeni bakanlardan toplantıya ilk gelen, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik oldu.

 

Ömer Çelik`in ardından sırasıyla İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Başbakanlık binasına giriş yaptı.

GAZETECİLERE İLK AÇIKLAMA

Ömer Çelik, binaya gelişinde gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Bakan Çelik, açıklamasında `hayırlı olsun` temennilerini iletti ve "Daha önce sizinle dünyanın birçok yerinde beraber olduk, pek çok seyahatte bulunduk, şimdi farklı bir pozisyonda birlikte olacağız. Şimdi size teşekkür etmek için geldim. Hayırlı olsun." dedi.

Toplantıda, terörle mücadele süreci, İmralı-MİT görüşmeleri Suriye`den gelen sığınmacıların durumu ve Suriye`deki son durumun da gündeme gelmesi bekleniyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir