• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Vereceği Konferans İptal Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

29 Ocak Salı günü Ankara`daki TOBB Üniversitesinde öğrencilere "Türkiye`nin iç ve dış sorunları" konulu bir konferans vereceğini belirten Pamukoğu, konferansın üniversite yönetimince mazeret bildirilmeden iptal edildiğini açıkladı.

Pamukoğlu, bunun üzerine partisinin internet sitesinden sert bir açıklama yaptı ve "Korku dağları bekliyor. Korktuğunuz başınıza gelecek ve hesabını vereceksiniz" dedi. Pamukoğlu bir süre önce de İTÜ`deki konferansı sırasında bir öğrencinin "Kürtlerin kültürel ve siyasi hakları`` konusundaki sorusuna "Ben devletimi, yedi düvele karşı yokluk içinde savaşarak kurmuşum. Şimdi bana silah çekenin ağzına, o namluyu sokarım " cevabını vermişti.

1 Temmuz 2003`de TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi adıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Ankara`da kurulan üniversitede, rektör vekilliği görevini Prof. Güven Sak yürütüyor. Üniversite mütevelli heyetinde ise gazeteciler Taha Akyol ve Ertuğrul Özkök`ün yanı sıra, AK Parti`li esli Bakan Ali Coşkun da yer alıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir