• DOLAR 32.514
  • EURO 34.628
  • ALTIN 2500.346
  • ...
Siyonist işgalciler, İslam İşbirliği Teşkilatı temsilcisinin evine baskın düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birleşmiş Milletler’den sonra İİT’nin uluslararası en büyük ikinci örgüt olduğunu hatırlatan er-Ruvaydi, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, işgal rejiminin, evine baskın düzenlemesinin siyasi bir mesaj olduğunu, bölgedeki faaliyetlerini sonlandırmak istediğini ve mukaddes topraklar olan Filistin topraklarında cereyan eden hukuksuz uygulamaların basına yansıtılmasını engellemek istediğini belirtti.

İşgal güçlerinin evini basmasını önlemek için çabaladığına dikkat çeken er-Ruvaydi, Kudüs’teki uluslararası tarafları arayarak baskın hakkında kendilerine bilgi verdiğini açıkladı.

Siyonist işgalcilerin, ülkedeki Covid-19 salgınına rağmen Kudüs’te yıkım ve gözaltı politikalarını sürdürdüğüne dikkati çeken er-Ruveydi, işgalcilerin ihlallerine karşı çıkan her sesin susturulmaya çalışıldığını kaydetti.

 Er-Ruvaydi, Filistin halkının, işgalci siyonistlerin Kudüs’ü Yahudileştirme girişimlerine şiddetle karşı çıktığını aktararak, rejimin her türkü baskı ve susturma politikalarına rağmen bölgedeki gerçekleri dünyaya duyurmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Filistin Temsilcisi olan er-Ruvaydi’nin, Doğu Kudüs'ün Silvan beldesi doğumlu olduğu öğrenildi.

Diğer taraftan İİT ofisinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bulunduğu belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir