• DOLAR 32.56
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Diyarbakır Karacadağ eteklerindeki mezralar yeni hizmetlerle tanışıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırsal yerleşim yerlerine hizmet kazandırmaya yönelik çalışmalar kapsamında hafta sonu dahil aralıksız olarak dış mahalle ve mezralarda çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alatosun Mahallesi’ne bağlı Köm Mezrası’nın ulaşım sorununu çözdü.

Ekipler, iş makinaları eşliğinde gerçekleştirdikleri yol çalışmasının ardından yine uzun yıllardan bu yana sel baskınları ve doğal afetlere karşı tarım alanları su altında kalan ve hayvanları telef olan mezraya beton boru çalışmasıyla menfez ve köprü kazandırdı.

Daha önce ziyaret ettiği bölgede halkın dile getirdiği sorunları çözme sözü veren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, “Burada yaşayan vatandaşlarımız yıllardır ulaşım sorunu yaşadıklarını ve yağışlı günlerde büyük sıkıntılar çektiklerini dile getirdiler. Biz, çözüm ve hizmet odaklı bir anlayışla çalışarak bugüne kadar milletimize karşı mahcup olmadık. Bundan dolayı rabbimize şükrediyoruz.  Hak ettiği hizmeti alamamış olan ilçemizin her karışındaki hemşerilerimize ulaşmaya ve birinci sınıf vatandaş olmalarının gereği olarak hizmet kazandırmaya kararlıyız.” diye konuştu.

Karacadağ eteklerinde bulunan mezrada yaşayan vatandaşlar, uzun yıllar dile getirmelerine rağmen çözülmeyen sorunu çözüme kavuşturan Beyoğlu’na teşekkür etti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir