• DOLAR 32.342
  • EURO 35.107
  • ALTIN 2241.629
  • ...
Gaziantep’te Covid-19 tedbirleri kapsamında iş yerleri denetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden oluşan ekipler, Coronavirus nedeniyle iş yerlerinde hijyen ve fiyat denetimleri yaptı.

Yapılan denetimlerde gıda üretimi yapan işletmeler, depolama alanları, satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihleri, saklama koşulları ve kuaförlerde uyulması gereken kurallar ekiplerce titiz bir şekilde kontrol edildi.

Gerçekleştirilen denetimlerle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaşanılan zorlu süreçte belediye olarak denetimlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

“Hijyene dikkat etmemiz gerekiyor”

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin, 365 gün 24 saat aralıksız bir şekilde denetimlerini sürdürdüğüne işaret eden Tahmazoğlu, “Bu yapmış olduğumuz denetimler halkımızın daha sağlıklı ürünlere ulaşabilmeleri ve iş yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığını kontrol etmek için yapılıyor. Coronavirus’ten dolayı hijyen kurallarına biraz daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimiz lokantalar, fırınlar ve gıda maddesi satan işyerlerini aralıksız bir şekilde denetliyor. Zabıta ekiplerimiz denetimlerinde hem fiyat hem de hijyene dikkat ediyorlar. Amacımız; vatandaşımızın sağlıklı ürünlere, normal fiyattan ulaşmasını sağlamaktır. Yaşadığımız bu zorlu süreci, kurallara riayet ederek el birliği ile atlatacağımıza inanıyorum.” dedi. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir