• DOLAR 32.342
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2322.298
  • ...
Ankara-Niğde Otoyolu eylül ayında hizmete açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Altyapı ve kamulaştırma sorunları nedeniyle biraz gecikme yaşanan Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamanda bitirileceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu’nun birinci etabının Ağustos sonunda, tamamının Eylül ayı içerisinde hizmete açılmasını planladıklarını söyledi.

Kızılcahamam tünelinin yine Eylül ayı içerisinde açılacağını dile getiren Karaismailoğlu, yeni normal sürecinde de maske, mesafe ve temizlik tedbirlerini elden bırakmadan çalışmalarımın devam edeceğini belirtti. Karaismailoğlu, Türkiye’ye son 18 yılda ulaştırma yatırımları için 850 milyar liradan fazla kaynak harcadıklarını ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak son 18 yılda ülkenin her köşesine 850 milyar liradan fazla yatırım yapıldığının altını çizen Bakan Karaismailoğlu, şöyle dedi:

“Bütün yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve konforunu arttırıcı projeler yapmak üzere işçi, mühendis, yüklenici bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bu salgın sürecinde de şantiyelerimizde bütün sağlık ve güvenlik önlemlerini alarak çalışmalarımızı devam ettirdik. Bundan sonra yeni normal sürecinde de maske, mesafe ve temizlik tedbirlerini elden bırakmadan çalışmalarımızı hızlandıracağız. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde vatandaşımızın konforunu ve yaşam kalitesini arttırıcı projelerle sürekli arazide olacağız.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir