• DOLAR 32.594
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2513.952
  • ...
Gaziantep’e üç yeni eğitim yuvası daha kazandırılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şehitkamil ilçesi 32 derslikli Pancarlı Anadolu Lisesi, 23 derslikli Diyanet Gençlik Merkezi ve 4-6 yaş Kur’an kursu ile yine Şahinbey ilçesine yapılacak okul için imzalar atıldı.

Valilik makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’in hayır hasenatının bol bir şehir olduğunu belirterek eğitim ihtiyacını karşılamak için 100’üncü yılda 100 hayırsever aradıklarını hatırlattı.

Valilik’te gerçekleştirilen törende eğitim alanında başlattıkları kampanyaya değinen Gül, “Aslında eğitimi gündeme getirme sebebimiz şehrin ihtiyaçlarındandır. Çünkü şehrin bütün ihtiyaçları eğitimle başlıyor. Güvenlik, sağlık ve sosyal hayat her şey eğitimle başlıyor. Hayırseverlerin buna katkı sunması bizleri çok mutlu ediyor. El ele vererek Gaziantep’in eğitim sorununu ortadan kaldırmış oluyoruz. Tüm hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe de Gaziantep’in kurtuluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla başlatılan projenin örnek teşkil ettiğini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar ise çok anlamlı ve değerli yatırımları için hayırseverlere teşekkür ederek hayırların kabulünü diledi.

Hayırseverler de eğitime destek olmanın aslında bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Konuşmalar sonrasında Vali Gül’ün onayı ile YİKOB Başkanı Hüseyin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar ve hayırseverler, Nuran Hösükoğlu, Ayşegül Arpacıoğlu, Fehime Tülay Tayşi, Ömer Gözeri, Nildem Tayşi, Hasan Gürkan Bayram ve Abdulkadir Erturhan arasında imzalar atıldı.(İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir