• DOLAR 32.52
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2433.92
  • ...
Diyarbakır Bağlar Belediyesinden işletmelere ruhsat denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçedeki büyük çaplı işletme ve kuruluşları denetleyen Bağlar Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, eksiklerini tespit ettikleri işletmelerin ruhsat almalarını sağlama amaçlı çalışma başlattı.

Aralarında sanayi kuruluşları, imalat yerleri, lojistik depolar, üretim tesisleri, dokuma ve konfeksiyon tesislerinin de bulunduğu işletmelerin kayıt altına alınmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ”Kimseye ceza yazma niyetinde değiliz. İlçe ekonomisine büyük katkı sağlayan işletmelerimize ve kuruluşlarımıza bu noktada her türlü desteği sağlayarak kayıt dışı olmaktan kurtulmalarını sağlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beyoğlu, ”Kamunun ve yatırımcılarımızın yararını bir arada düşünerek bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Ticaret ve ekonomik hayatın önemli yapı taşları olarak kabul ettiğimiz yatırımcılarımıza ve esnafımıza ruhsat konusunda her türlü desteği ve kolaylığı sağlıyoruz. Tüm işletmelerimizi belediyemize davet ediyoruz. Gönül rahatlığı içerisinde gelsinler, işlemlerini yapıp öyle gitsinler. Belediyemizin çözüm odaklı tüm imkânları kendilerinin emrindedir.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir