• DOLAR 32.502
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2479.932
  • ...
HAMAS: Filistin topraklarının özgürlüğü, sadece direniş ile gerçekleşir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL – Göstericiler, ellerinde Filistin bayraklarını taşıyarak, işgalci siyonistlere ve Filistin’in tasfiye edilmesinin önünü açacak ilhak planına karşı sloganlar attı.

Protestoya katılan göstericiler, yürüyüş sırasında sloganlar atarak ilhak planına karşı Batı Şeria'daki Filistinlileri harekete geçmeye ve işgalci siyonistlerin ile temas noktalarını ateşlemeye çağırdı.

Gösteriye katılan HAMAS liderlerinden Mansur Bureyk, “Filistin topraklarının özgürlüğü, sadece direniş ile gerçekleşir. Ramallah’taki Filistin Yönetimi’nin, işgalci siyonistlere karşı direniş gösterecek hareketlerin önüne geçmemesi gerekir.” ifadelerine yer verdi.

Her Filistinlinin siyonist işgal rejimi ile normalleşmeyi reddetmesi gerektiğini belirten Mansur Bureyk, “Tarih, normalleşmeye çalışanları affetmeyecektir.” dedi. Son olarak Bureyk, Filistin topraklarının özgürlüğünün yakın olduğunu belirtti.

Siyonist rejim, işgal altındaki Batı Yaka'da yer alan bazı bölgeleri ve Ürdün Vadisi'ni "ilhak" planı Gazze başta olmak üzere Filistin’in her şehrinde protesto ediliyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir