• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
İlçenin “İçme Suyu Projesi” için 100 milyonluk proje müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İlçenin su ihtiyacını karşılayacak olan 280 kilometrelik projenin ihale öncesi tespit çalışması sonlandı. 100 milyon liralık ihaleye kısa sürede çıkılması planlanıyor.

İlçenin su sıkıntısını giderecek olan proje için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Plan Proje Daire Başkanlığı ile İller Bankası Gaziantep Bölge Müdürlüğü Viranşehir İçme Suyu Şebeke Projesi ihale öncesi tespit çalışmaları tamamlandı. 

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi. Proje ile halkın kesintisiz temiz suya ulaşacağını belirten Ekinci, “Proje onaylandı ve ihale aşamasına geldik. İlçemizde ciddi anlamda sıkıntı yaşadığımız içme ve kullanma suyu sorununu yoğun girişimlerimiz sonucu çözüme kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Artık Viranşehir’de bina üzerindeki o su bidonları olmayacak, çirkin görüntüye son veriyoruz.” dedi.

Projenin 100 milyon TL değerinde olduğunu dile getiren Ekinci, şunları söyledi:

“İlçemizin içme suyu eksikliğini giderecek olan ‘İçme Suyu Şebeke Projesi’ için yatırım bedeli yaklaşık 100 milyon TL olan ve 280 kilometrelik hat döşemesi yapılarak değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir