• DOLAR 32.377
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2325.811
  • ...
İBB'den kurban kesim alanlarını gösteren afişlere karşı hazımsızlık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile İBB’ye tepki gösterdi.

Vatandaşları bilgilendirmek için asılan pankartların kesilmesini tahammülsüzlük ve hazımsızlık olarak nitelendiren Döğücü yaptığı paylaşımda, “Tahammülsüzlük, hazımsızlık, nefret diz boyu... Kurban kesim alanlarıyla ilgili komşularımızı bilgilendirmek için astığımız pankartları kesen İBB yönetimini kınıyorum. Siz ne yaparsanız yapın, biz halkımıza hizmetten geri durmayacağız.” ifadelerini kullandı.

“İBB’nin afişleri kesme tahammülsüzlüğü asla kabul edilemez”

İBB’nin hazmedemeyip kestiği pankartlarla ilgili bir tepki de Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’den geldi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İBB'nin Sancaktepe Belediyesine ait pankartlarını kesmesiyle ilgili sosyal medya hesabından sert tepki göstererek; ''Komşu ilçemiz Sancaktepe'de kurban satış yeri ile ilgili asılmış bilgilendirme pankartlarından, İBB yönetimi neden rahatsızlık duyuyor? İstanbul'un çok daha büyük hayati problemleri var. Gelin vatandaşımıza hizmette yarışalım. Bu tahammülsüzlüğünüz asla kabul edilemez.” dedi.

İstanbul’da maskesiz sokağa çıkmak yasak olduğu halde İstanbul Büyükşehir Belediye Zabıta ekiplerinin maskesiz görev başında olduğu olay yerinde kayıt yapan cep telefonuna yansıdı. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir